Captured by Maren

Captured by Maren

Vorig jaar startte ik Journey, een fotoreis van één foto per dag. Een 365-dagenproject eigenlijk!

Het was best een ambitieus plan, elke dag een foto maken aan de hand van een opdracht. De Engelstalige opdrachten varieerden van consequence, isolate, strong, drama tot self portrait en nog 360 andere. Sommige opdrachten waren makkelijk, andere moeilijk. Maar… Ik heb het gered! Alle 365 foto’s heb ik gemaakt. En ik ben er heel blij mee! Ik heb foto’s gemaakt waar ik minder tevreden over was en dat vond ik prima. En ik heb foto’s gemaakt die ik zonder de opdrachten nooit gemaakt zou hebben en die me heel dierbaar zijn! En een leuke bijkomstigheid: ik heb over de hele wereld fotovrienden gemaakt.

Ik ben heel trots dat ik deze journey volbracht heb. Nu het jaar voorbij is, ben ik blij dat de druk eraf is, maar ik mis de opdrachten ook, het is ‘bitter sweet’. Daarom heb ik besloten aan een 52-wekenproject mee te doen dit jaar. Ook hiervoor zijn de eerste foto’s al gemaakt :).

Ben je benieuwd naar mijn fotoreis van 2018? Kijk op: Captured by Maren | 2018

Wil je mijn reis van 2019 volgen? Dat kan op: Captured By Maren | 2019

Alle foto’s plaats ik ook op Instagram. Vind je het leuk me daar te volgen? Instagram | Captured by Maren

Er zijn nog meer plannen voor 2019, maar daar bericht ik tzt over :)!

2 Reacties

  1. Leonie · 14-01-2019

    Wat een schitterende en creatieve collectie foto’s over 2018. Dat belooft heel veel voor 2019!

    Beantwoord
  2. Eugène · 22-01-2019

    Mijn favoriet is toch wel die knapgemaakte (want hoe krijg je een onbewogen foto terwijl je zelf ín een golf zit?) onderwaterfoto van die golf: cool! Maar die regenboog (153) intrigeert: naar wat voor spul zit ik nou naar te kijken? En dat zwartwit zelfportret lijkt wel totaal iemand anders: héél mooi! Zie wel dat de jongens een beetje uit hun groeispurt aan het raken zijn; het aantal schoenenfoto’s neemt gedurende het jaar wat af … 🙂

    Beantwoord

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.