About

Maren Oude Essink, geboren in 1973 in Utrecht, woont met haar man en hun jongenstweeling in Culemborg.

De – vaak onscherpe – vakantiekiekjes uit haar jeugd waren het begin van het plezier in fotografie. Inmiddels zijn deze kiekjes verruild voor foto’s met een professionele uitstraling. Hoe chaotisch haar kamer, bureau en hoofd kunnen zijn, haar foto’s stralen rust uit.

Maren geniet ervan met haar camera vast te leggen wat ze ziet. Ze fotografeert eigenlijk alles wat haar raakt. Maar het liefst de wondere wereld van kinderen. Ze kijkt, observeert om zo de pure momenten vast te kunnen leggen. Geen toeters & bellen, verplichte glimlach of kleding die anders nooit gedragen wordt, maar ‘gewoon’ zoals ze zijn.

Maren maakt tijdens het fotograferen gebruik van het aanwezige licht. “Natuurlijk licht is het mooiste licht dat er is! Elk seizoen, elk tijdstip van de dag heeft specifieke kenmerken. Het is zo mooi hiermee te werken!” Maren kijkt overal waar ze is naar het licht en maakt in haar hoofd vele foto’s, ook als ze haar camera niet bij zich heeft. 

Get in touch →

“Photography is a
love affair with life.”

Burk Uzzle
image/svg+xml

Menu

Follow me

My Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Please note

All the photographs are copyrighted by moeph | Maren Oude Essink Photography. When you are interested in one or more of my photo’s please feel free to contact me!

Stay updatedThis image is copyrighted by moeph | Maren Oude Essink Photography