Vernieuwde website!

Het is een tijdje stil geweest rond moeph, maar achter de schermen is hard gewerkt.
Ik vond het tijd voor een vernieuwde website. Eén die meer laat zien wie ik ben als fotograaf en waarbij zichtbaarder is wat ik graag fotografeer.

En deze keer heb ik de website echt helemaal zelf ‘gemaakt’, zonder hulp van mijn altijd bereidwillige “helpdesk” Martijn. Misschien ben ik daar nog wel het allertrotst op :).

Kijk gerust eens rond op mijn website. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, laat je me dat weten?

Maren

14 comments

 • Ongelooflijk dat je naast het maken van schitterende uiteenlopende foto’s nog tijd vindt om je website zelf te maken. Je zou vaker een berichtje moeten sturen, omdat dat er zeker toe gaat leiden, dat ik vaker kan genieten van je fantastische fotografiekunsten.

  Ik heb met bewondering naar de foto’s van de boodschappenlijstjes gekeken; dit onderwerp was voor mij een volkomen verrassing. Zo mooi door zijn eenvoud en je begrijpt dat ik nu met heel andere ogen deze lijstjes in hun omgeving aanschouw. Ik hoop dat je nog heel veel mooie foto’s maakt, die je met ons wilt delen.

 • Graag willen wij reageren op…..
  Dag Maren. Wat hebben wij weer volop genoten van jouw prachtige fotoreportage “Portfolio”.
  Van hobbyist uitgegroeid naar professional mag je wel zeggen!
  Bedankt dat je ons weer laat meegenieten van je mooie fotografie in en om je heen!
  We keken er echt al naar uit.
  Met bewonderwaardige groetjes,
  Oom Jan & Tante Trudy de Kok-Oude Essink

 • Je liefde voor de fotografie én voor alledrie je mannen straalt van deze website af!
  Heerlijk dat de boys nog steeds ” model” willen zijn.

 • Ja, die ome Jan meldt zich ook weer eens. Ik neem aan dat Els jou al eerder een knappe meid vond (hoop ik tenminste !) dan na het verschijnen van je portfolio. Ik weet niet wat portfolio is, doch ik vind jouw foto’s waardig om mee te doen aan de wedstrijd : “de foto van het jaar ” super, super, super.!
  Ik heb er geen andere woorden voor.
  Ga zo door en super veel liefs van die ome Jan(en Jopie), die jullie wel een beetje missen, sinds de tijd dat er geen Kalkoen meer wordt gegeten op 2 januari.van ieder jaar.en neven- en nichtendag er ook niet meer bij is. We hebben het allemaal druk, druk ! Hou van jullie !
  OME JAN en JOPIE

 • Oei, wat ongelooflijk goed van jou, Maren, die website ziet er prachtig uit en dat alles zonder de hulp van manlief! Je groeit alsmaar door, echt bewonderenswaardig.
  De foto’ s heb ik natuurlijk allemaal gezien in de loop van de tijd, maar door jouw portfolio , waar ze allemaal een plek hebben gekregen , besef ik wat een knappe meid je eigenlijk bent!!!
  Heerlijk dat je zó aan de gang bent met wat begon als een hobby; we kunnen wel zeggen dat het professioneel is wat je tegenwoordig doet.
  Ik hoop nog lang te genieten van wat je allemaal voor elkaar krijgt.

 • Lieve Maren,
  Website is top. Het valt me weer op hoe goed jij bent in zwart wit fotografie.

image/svg+xml

Menu

Follow me

My Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Please note

All the photographs are copyrighted by moeph | Maren Oude Essink Photography. When you are interested in one or more of my photo’s please feel free to contact me!

Stay updatedThis image is copyrighted by moeph | Maren Oude Essink Photography