Geslaagd!

Begin dit jaar startte ik met de opleiding Natuurlijk Licht Fotograaf bij Willie Kers. Wat was dat een mooie fotografie- en ontwikkelreis!

Ik heb foto’s gemaakt die mezelf verraste, zoals mijn persoonlijke ‘meisje met de parel’, ik ben nóg meer van licht gaan houden en ik weet steeds beter waarom ik fotografeer wat en hoe ik fotografeer. Dat zijn zomaar drie ‘cadeautjes’ van deze opleiding!

Ik wist al even dat ik geslaagd was voor de opleiding, maar had nog geen feedback ontvangen op mijn eindopdracht. Deze kwam laatst met de post. Het eindigde met: “Jouw rust, jouw kracht. Het portretteren van mensen in alle eenvoud en het diepste van hun ziel blootleggen in beeld. Wat mij betreft ben je met vlag en wimpel geslaagd!” Ik krijg steeds weer rode koontjes als ik het lees :).

Dank je wel Willie voor deze mooie ervaring!

6 comments

image/svg+xml

Menu

Follow me

My Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Please note

All the photographs are copyrighted by moeph | Maren Oude Essink Photography. When you are interested in one or more of my photo’s please feel free to contact me!

Stay updatedThis image is copyrighted by moeph | Maren Oude Essink Photography