Captured by Maren 2020

Dit jaar ben ik weer op ‘fotoavontuur’!

Elke dag krijg ik een foto-opdracht, samen met fotografen van over de gehele wereld.
Door het schrikkeljaar een 366-dagenproject dus.

Toen ik op 1 januari van dit jaar startte met dit project – Captured by Maren 2020 -, had niemand kunnen bedenken dat de wereld er nu ‘even’ heel anders uitziet. Ik hoop intens dat iedereen in goede gezondheid is.

De foto’s voor dit jaarproject maak ik in en om het huis, dus ondanks de lockdown kan ik hier toch heerlijk mee aan de slag. Inmiddels ben ik 112 foto’s op weg!

Vind je het leuk mijn fotoavontuur te volgen, dan ben je van harte uitgenodigd!
Neem een kijkje op: Captured by Maren 2020

Ook kun je mijn foto’s zien op Instagram. Leuk als je me gaat volgen!

#STAYHOME #STAYSAFE #STAYHEALTHY

Maren

2 comments

  • Lieve Maren,
    Wat een schitterende foto,s weer; als ik het onderwerp van de dag zie krijg ik iedere keer weer een klein schokje: van verwondering en/of ontroering over hoe je dat hebt vorm gegeven, geweldig. Gelukkig zijn er nog heel wat dagen te gaan. Liefs Mam

image/svg+xml

Menu

Follow me

My Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Please note

All the photographs are copyrighted by moeph | Maren Oude Essink Photography. When you are interested in one or more of my photo’s please feel free to contact me!

Stay updatedThis image is copyrighted by moeph | Maren Oude Essink Photography